Ricotta Gnocchi Z Porami I Fasolą Fava

Ricotta Gnocchi Z Porami I Fasolą Fava
Przepis Ricotta Gnocchi z porami i fasolą Fava może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.28 za porcję. Jedna porcja zawiera 491 kalorii, 20g białka, oraz 28g tłuszczu. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę fava, por, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Ricotta Gnocchi z porami i fasolą Fava, Gnocchi z fasolką Fava, oraz Fasola Fava Z Porami I Pieczarkami.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 85 dolarów za butelkę.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Jasny rubinowy kolor i oszałamiająca koncentracja zapachów. Eteryczne, owocowe, kwiatowe i balsamiczne nuty podkreślają świeżą elegancję. Nuty wiśni, wiśni, czereśni, wiśni morelowej, fiołka, mięty, anyżu, cynamonu. Cały jego blask wyraża się w podniebieniu z niezwykłą równowagą pomiędzy koncentracją kwasowości i elegancji. Powracają typowe nuty czerwonych owoców przedłużone przez słodkie taniny i doznania mineralne. Czysty, elegancki, trwały i delikatny.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn