Rib-Eye z ananasem i serem pleśniowym
Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 371 kalorii, 8G białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, olej roślinny, liście pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Blue Cheese Ananas Cole Slaw, Burgery z serem pleśniowym z grillowanym ananasem, oraz Hamburgery krewetkowe Teriyaki z grillowaną salsą ananasową, bekonem i serem pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść sos sojowy w płytkim naczyniu do pieczenia. Steki osuszyć papierowymi ręcznikami, umieścić je w naczyniu i obrócić do płaszcza w sosie sojowym. Marynować w temperaturze pokojowej przez 2 godziny, przerzucając steki w połowie.Około 30 minut przed steki są gotowe, umieścić cebulę i ocet w średniej misce i wymieszać do połączenia; odstawić.
Rozgrzej piekarnik do 204° i ułóż stojak na środku.
Podgrzać 2 łyżki oleju w żeliwnej patelni na dużym ogniu, aż się połysk (nie powinno być cienką powłoką oleju na całej powierzchni patelni-dodać więcej w razie potrzeby).Steki osuszyć papierowymi ręcznikami i ostrożnie ułożyć na patelni. Gotować w spokoju, aż do dna są głęboko rumiane w miejscach, o 4 protokół. Odwróć steki, podziel masło na wierzch steków i gotuj przez 1 minutę.
Umieść patelnię w piekarniku i piecz, aż termometr do odczytu błyskawicznego włożony do najgrubszej części steków rejestruje 125 ° F do 54° dla średnio rzadkich, o 3 minuty więcej.
Przenieś steki na deskę do krojenia lub talerze, dopraw solą i pozostaw na 8 minut. Tymczasem Zakończ smakołyk.
Dodać ananasa, ser pleśniowy, natkę pietruszki i pozostałą łyżkę oleju do zastrzeżonej mieszanki octu cebulowego, doprawić solą i pieprzem i wymieszać, aby połączyć.
Stek podawać z dodatkiem smaków.