Reuben Pinwheels
Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 83 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka szwajcarskiego sera, kiszonej kapusty, ciasta półksiężycowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Reuben Dip, Hot Reuben Dip, oraz Hot Reuben Dip.
Instrukcje
Rozwałkuj ciasto na blasze pokryte sprayem do pieczenia; podziel ciasto na 4 prostokąty, delikatnie naciskając perforacje na środku prostokątów, aby je uszczelnić.
Warstwa 1 plaster peklowanej wołowiny, 1 plaster sera i 2 łyżki kiszonej kapusty na każdym prostokącie; posypać 1/8 łyżeczki kminku.
Zwiń każdy prostokąt, zaczynając od krótkiej krawędzi, mocno naciskając, aby wyeliminować kieszenie powietrzne; szczypta szwu do uszczelnienia. Za pomocą ząbkowanego noża pokrój każdą rolkę równomiernie na 4 plasterki.
Kłaść plastry, pokroić boki w górę, na patelni; lekko spłaszczyć ręką.
Piec w 375 przez 14 minut lub do złotego i lekko nadmuchane. Ostudzić na patelni 2 minuty.