Resztki marokańskiej jagnięciny i wołowiny pikantne Cous Cous

Resztki marokańskiej jagnięciny i wołowiny pikantne Cous Cous
Resztki marokańskiej jagnięciny i wołowiny pikantne Cous Cous może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 537 kalorii. Na $2.98 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Jest dostarczany przez Food.com. mieszanka selera, dymki, marchewki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać rodzynki, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding ryżowy z rodzynkami i cynamonem jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 62%. Spróbuj Marokańskie warzywa i Cous Cous, Tunezyjski kurczak (lub ciecierzyca) w sosie jogurtowym Cous Cous & Green Harissa, oraz Kurczak z parmezanem z suszonymi pomidorami i warzywami czosnkowymi dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn