Resztki kurczaka lub wołowiny Fajitas ze świeżym Guacamole

Resztki kurczaka lub wołowiny Fajitas ze świeżym Guacamole
Przepis resztki kurczaka lub wołowiny Fajitas ze świeżym Guacamole jest gotowy w około 22 minuty i zdecydowanie jest ogromnym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 377 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.0 za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś sos sojowy, sól, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Steak Fajitas ze świeżym Guacamole, Kurczak Fajitas z Guacamole, oraz Resztki Turcja Fajitas.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino można spróbować Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
TrudnośćNormalny
Gotowe W22 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn