Resztki indyczych sajgonek z żurawinowym sosem słodko-kwaśnym

Resztki indyczych sajgonek z żurawinowym sosem słodko-kwaśnym
Resztki indyczych sajgonek z żurawinowym sosem słodko-kwaśnym mogą być tylko Wietnamski przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 22 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 50 i kosztuje 6 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jeśli masz kapustę, marchewkę, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Resztki indyczych sajgonek z żurawinowym sosem słodko-kwaśnym, Sos słodko-kwaśny (do maczania jajek i nie tylko), oraz Resztki Sajgonki Z Indyka.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek i olej sezamowy w woku lub dużej patelni na średnim ogniu, aż się połyska. Gotować i mieszać indyka, marchew, czosnek, czarny pieprz, imbir, i czosnek i przyprawy ziołowe, aż czosnek uwalnia swój zapach, o 2 protokół. Wymieszać 2 łyżki sosu sojowego i kontynuować gotowanie, aż marchew zacznie mięknąć, o 5 protokół. Wymieszać z kapustą, sosem ostrygowym i pozostałymi 3 łyżkami sosu sojowego. Nadal mieszać, aż kapusta będzie miękka i ugotowana, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Sos OstrygowySos Ostrygowy
Olej SezamowyOlej Sezamowy
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PrzyprawyPrzyprawy
Sos SojowySos Sojowy
KapustaKapusta
MarchewMarchew
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
2
Wyjąć mieszaninę z ognia i odstawić.
3
Odcedzić nadmiar płynu.
4
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć kilka blach do pieczenia papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Aby wypełnić owijki, oddziel i umieść owijki sajgonki na powierzchni roboczej, z punktami kwadratu skierowanymi w górę iw dół w kształcie rombu. Łyżka około 2 łyżki nadzienia indyka w linii przez środek owijki i złożyć dolny punkt do góry, aby pokryć nadzienie. Złóż dwa boczne punkty na złożonej owijce, aby całkowicie zamknąć nadzienie. Dwa punkty boczne powinny być oddalone od siebie o około 1 cal. Mocno, ale delikatnie, zwiń sajgonki do ciasnego cylindra i przewróć owijkę, aby mocno docisnąć pozostały punkt. Ustaw wypełnione owijki szew stronie w dół na pergaminu wyłożone blachy do pieczenia, więc nie dotykać. Rolki powinny być o grubości palca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijarki SajgonkiOwijarki Sajgonki
Cała TurcjaCała Turcja
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Nadziewane bułki piec w nagrzanym piekarniku, aż zaczną brązowieć, około 15 minut. Rozgnieść sos żurawinowy w rondlu na średnim ogniu, aż sos będzie gładki, następnie ubić cukier, ocet i szczyptę sosu sojowego. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, i gotować na wolnym ogniu, ubijając sos, aż cukier się rozpuści i sos zmniejsza się i lekko zgęstnieje, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sos SojowySos Sojowy
OcetOcet
RolkaRolka
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PiekarnikPiekarnik
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
SOS wyjąć do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Bułki podawać na gorąco z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
SOSSOS

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. David & Nadia Chenin Blanc z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 36 dolarów za butelkę.
David & Nadia Chenin Blanc
David & Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc ze Swartlandu po raz kolejny skupia się na różnych starych winnicach, od nasadzeń w latach 1962-1982 i opartych na granicie z Paardeberg, zmieszanym ze schale/schist od wschodu, gliną od północy i żelazem z zachodniej części Swartlandu. Winorośl uprawiana na suchym lądzie przetrwała próbę czasu i pokazuje ostateczny powód, dla którego Chenin Blanc jest ich głównym celem w Swartland. Cała masa tłoczona i naturalnie fermentowana, dojrzewana przez 11 miesięcy w starych, neutralnych beczkach z francuskiego dębu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje50
Ocena Zdrowia0
Magazyn