Restauracja W Stylu Jajko Ciasto Budyniowe
Ciasto z jajkiem w stylu restauracji może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Ten przepis służy 8 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 270 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka soli, ekstrakt z wanilii, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest takie super. Podobne przepisy to Portugalskie Tarty Z Budyniem Jajecznym, Ciasto Z Kremem Kokosowym, oraz Restauracja Styl Salsa.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C.)
W dużej misce, połączyć jajka, cukier, sól i wanilia.
Wymieszać tylko tyle, aby zawierać wszystkie składniki. Odstawić. W średnim rondlu na średnim ogniu połączyć mleko i masło. Użyj trzepaczki i stale mieszaj, aż mleko zacznie rosnąć w rondlu przy szybkim wrzeniu - 5 do 8 minut. Nigdy nie przestawaj mieszać, bo mleko się spali.
Wlać gorącą mieszaninę do mieszaniny jaj, mieszając podczas nalewania.
Linia 9 calowa patelnia z ciasta.
Wlać mieszaninę kremu do skorupy. Chroń krawędzie skorupy pierścieniem z folii aluminiowej.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 20 minut.
Wyjąć folię i piec przez 8 do 10 minut. Wypełnienie pojawi się lekko jiggly. Pozostawić do ostygnięcia.