Restauracja Japońska Sałatka Ogórkowa
Restauracja japońska Sałatka ogórkowa to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 53 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Niewiele osób naprawdę lubiło to japońskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz Azjatycki olej sezamowy, sól, ocet ryżowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 36%. Podobne przepisy to Japońska Sałatka Z Ogórków, Japońska Sałatka Z Ogórków, oraz Japońska Sałatka Z Ogórków.
Instrukcje
W misce wymieszać cukier, ocet ryżowy, olej sezamowy, pastę chile i sól.
Dodać ogórki i wymieszać do obtarcia. Pozostawić sałatkę do marynowania przez 30 minut przed podaniem w temperaturze pokojowej.