Remake wskazówki dla certo Freezer Jam lub Jelly

Remake wskazówki dla certo Freezer Jam lub Jelly
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy,więc podaj Wskazówki dotyczące Przeróbki dżemu lub galaretki certo Freezer. Ten przepis służy 12. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 92 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pektynę certo, dżem, cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 8%. Podobne przepisy to 30 minut do domowej roboty konfitury certo truskawkowo-Rabarbarowej, MCP® Grape Freezer Jelly, oraz 30 minut do domowej roboty.JELL ® Apple Freezer Jelly.

Instrukcje

1
Przygotuj pojemniki: wypłucz czyste plastikowe pojemniki i pokrywki wrzącą wodą; dokładnie osusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
2
Przygotuj partię próbną: Zmierz dżem lub galaretkę w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać cukier i sok z cytryny; wymieszać 3 min. lub do całkowitego rozpuszczenia cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
CukierCukier
4
Dodać pektynę; wymieszać dodatkowe 3 min. Natychmiast wlać do jednego z przygotowanych pojemników. Przykryj i odstaw do 24 godzin przed sprawdzeniem, aby sprawdzić, czy jest ustawiony. Tymczasem przechowywać otwarty woreczek pektyny w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
PektynaPektyna
5
Przygotowanie pozostałej partii: jeśli próbna partia ustąpi, przygotować pozostały dżem lub galaretkę, przerabiając nie więcej niż 8 filiżanek dżemu lub galaretki jednocześnie i używając tych samych wskazówek, jak w przypadku próbnej partii z wyżej wymienionymi miarami cukru, soku z cytryny i pektyny dla każdej 1 filiżanki dżemu lub galaretki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
PektynaPektyna
GalaretkaGalaretka
CukierCukier
DżemDżem
6
Wlać do przygotowanych pojemników. Resztki pektyny należy wyrzucić do otwartego woreczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
PektynaPektyna
TrudnośćEkspert
Gotowe W24 hrs, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn