Reese ' s Peanut Butter Cup Sundae
Ten przepis służy 4. Jeśli $3.89 za porcję spada w budżecie, Reese ' s Peanut Butter Cup Sundae może być wielki bezglutenowe przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 105 g tłuszczu, oraz w sumie 1818 kalorii. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 203 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka kremowego masła orzechowego, syrop kukurydziany, reese ' s Peanut butter kubki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Betty Crocker Reese ' s ® Peanut Butter & Chocolate Chunk Snack Cakes with Peanut Butter Frosting, Reese ' s Pieces Peanut Butter Fluffernutter Cookies with Peanut Butter Buttercream, oraz Batoniki z masłem orzechowym Reese ' s.
Instrukcje
Dodać sos z masła orzechowego: w rondlu o średniej wytrzymałości, wymieszać śmietanę, cukier, masło i sól na średnim ogniu do rozpuszczenia. Nadal gotować, często mieszając, aż mieszanina się zagotuje. Gotuj minutę.
Wyjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia, aż po prostu ciepłe. Wymieszać wanilią i masłem orzechowym, aż będzie gładka.
Zrobić gorącą krówkę: w średnim rondlu wymieszać czekoladę, syrop kukurydziany, wodę, cukier, kakao w proszku, masło i sól na średnim ogniu, aż do połączenia i stopienia. Zwiększyć ciepło do średniego i doprowadzić do niskiego wrzenia, często mieszając. Nadal gotować przez 3 minuty, często mieszając. Wymieszać wanilią na ogniu. Pozostawić do ostygnięcia.
Zebrać sundaes: Ustaw 4 do 5 całych filiżanek masła orzechowego na bok; posiekać Pozostałe.
Warstwa od 4 do 5 wysokich lodów z lodami, sosami i posiekanymi kubkami z masłem orzechowym. Wierzch z bitą śmietaną (jeśli używasz) i kubkiem masła orzechowego.