Red Raspberry Creme Brulee

Red Raspberry Creme Brulee
Przepis Red Malina Creme Brulee może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina. Ten przepis służy 6. Ten deser ma 373 kalorie, 4G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz nadzienie z malin, żółtka jaj, Gruboziarnisty cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Red Raspberry Creme Brulee, Malinowy Krem Brulee, oraz Biała czekolada Creme Brulee z truskawkami {Creme Brulee Kit Giveaway} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325°. Coat six 6-oz. ramekins lub budyń kubki z gotowania sprayu. Łyżka skąpe 3 łyżki nadzienia ciasto na dnie każdego ramekin; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Bita Polewa I Mięta OpcjonalnieBita Polewa I Mięta Opcjonalnie
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
W małym rondlu podgrzej śmietanę, aż wokół boków patelni utworzą się bąbelki. W małej misce ubić żółtka i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Śmietanę wyjąć z ognia; niewielką ilość gorącej śmietany wymieszać z miksturą jajeczną. Wróć wszystko do patelni, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Wlać do przygotowanych ramekinów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
5
Umieścić na patelni do pieczenia; dodać 1 w. wrzącej wody na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6
Piec, odkryte, 30-35 minut lub aż centra są po prostu ustawić (mieszanka będzie jiggle).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
7
Wyjąć ramekiny z łaźni wodnej; schłodzić 10 minut. Łyżka pozostałe ciasto nadzienie na wierzchu. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Mięta OpcjonalnieBita Polewa I Mięta Opcjonalnie
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
8
Jeśli używasz palnika creme brulee, posyp kremy gruboziarnistym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GruboziarnistyCukier Gruboziarnisty
9
Podgrzać cukier z palnikiem, aż do karmelizacji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
10
Podawać natychmiast.
11
Jeśli pieczenie kremu, miejsce ramekins na blasze do pieczenia; odstawić w temperaturze pokojowej 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
12
Kremy posypać gruboziarnistym cukrem. Broil 8 w. od ognia przez 4-7 minut lub do momentu karmelizacji cukru. Przechowywać w lodówce 1-2 godzin lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn