Red Raspberry Creme Brulee
Przepis Red Malina Creme Brulee może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina. Ten przepis służy 6. Ten deser ma 373 kalorie, 4G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz nadzienie z malin, żółtka jaj, Gruboziarnisty cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Red Raspberry Creme Brulee, Malinowy Krem Brulee, oraz Biała czekolada Creme Brulee z truskawkami {Creme Brulee Kit Giveaway} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325°. Coat six 6-oz. ramekins lub budyń kubki z gotowania sprayu. Łyżka skąpe 3 łyżki nadzienia ciasto na dnie każdego ramekin; odstawić.
W małym rondlu podgrzej śmietanę, aż wokół boków patelni utworzą się bąbelki. W małej misce ubić żółtka i cukier.
Śmietanę wyjąć z ognia; niewielką ilość gorącej śmietany wymieszać z miksturą jajeczną. Wróć wszystko do patelni, ciągle mieszając.
Wlać do przygotowanych ramekinów.
Umieścić na patelni do pieczenia; dodać 1 w. wrzącej wody na patelnię.
Piec, odkryte, 30-35 minut lub aż centra są po prostu ustawić (mieszanka będzie jiggle).
Wyjąć ramekiny z łaźni wodnej; schłodzić 10 minut. Łyżka pozostałe ciasto nadzienie na wierzchu. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny.
Jeśli używasz palnika creme brulee, posyp kremy gruboziarnistym cukrem.
Podgrzać cukier z palnikiem, aż do karmelizacji.
Jeśli pieczenie kremu, miejsce ramekins na blasze do pieczenia; odstawić w temperaturze pokojowej 15 minut.
Kremy posypać gruboziarnistym cukrem. Broil 8 w. od ognia przez 4-7 minut lub do momentu karmelizacji cukru. Przechowywać w lodówce 1-2 godzin lub do firmy.