Red Hook Ceviche

Red Hook Ceviche
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów południowoamerykańskich, więc spróbuj Red Hook Ceviche. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 60 kalorii, 8G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz kolendra, jalapeno, sok z cytryny, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Lewy Hak, oraz Hook, Line ' N ' Sinker Mix.

Instrukcje

1
Doprowadzić rondel osolonej wody do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
2
Dodaj krewetki i gotować, aż po prostu włączyć różowy, o 1 1/2 protokół, a następnie przenieść do kąpieli lodowej. Gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, posiekaj grubo i włóż do dużej plastikowej torby z przegrzebkami. W małej misce ubić sok z limonki, sok z cytryny, cukier i sól, aż sól się rozpuści. Mieszać w jalapenos, kolendra, i czerwona cebula połączyć, a następnie dodać mieszaninę do worka z przegrzebki i krewetki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3
Włóż torebkę do lodówki, aby marynować przez co najmniej 2 godziny przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 17 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn