Red Hook Ceviche
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów południowoamerykańskich, więc spróbuj Red Hook Ceviche. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 60 kalorii, 8G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz kolendra, jalapeno, sok z cytryny, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Lewy Hak, oraz Hook, Line ' N ' Sinker Mix.
Instrukcje
Doprowadzić rondel osolonej wody do wrzenia na średnim ogniu.
Dodaj krewetki i gotować, aż po prostu włączyć różowy, o 1 1/2 protokół, a następnie przenieść do kąpieli lodowej. Gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, posiekaj grubo i włóż do dużej plastikowej torby z przegrzebkami. W małej misce ubić sok z limonki, sok z cytryny, cukier i sól, aż sól się rozpuści. Mieszać w jalapenos, kolendra, i czerwona cebula połączyć, a następnie dodać mieszaninę do worka z przegrzebki i krewetki.
Włóż torebkę do lodówki, aby marynować przez co najmniej 2 godziny przed podaniem.