Ravioli Z Bażanta Z Sosem Kasztanowym I Pesto Z Kędzierzawej Kapusty
Przepis Bażant Ravioli z sosem kasztanowym i kędzierzawym Pesto może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 4 godziny i 2 minuty. Na 3,07 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 43. To danie główne ma 700 kalorii, 29g białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Ten przepis z brytyjskiej spiżarni ma 2 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz kasztany, sól i świeżo popękany pieprz, bulion z bażanta i kurczaka oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Grillowany łosoś z kędzierzawym jarmużem i sosem Noilly Prat, 5-składnikowa Sałatka Ravioli z pesto z jarmużu, białą fasolą i szparagami, oraz Ravioli di Castagne e Treviso (kasztan i Radicchio Ravioli) dla podobnych receptur.
Ravioli działa bardzo dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Santa Margherita Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.