Ravioli Z Bażanta Z Sosem Kasztanowym I Pesto Z Kędzierzawej Kapusty

Ravioli Z Bażanta Z Sosem Kasztanowym I Pesto Z Kędzierzawej Kapusty
Przepis Bażant Ravioli z sosem kasztanowym i kędzierzawym Pesto może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 4 godziny i 2 minuty. Na 3,07 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 43. To danie główne ma 700 kalorii, 29g białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Ten przepis z brytyjskiej spiżarni ma 2 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz kasztany, sól i świeżo popękany pieprz, bulion z bażanta i kurczaka oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Grillowany łosoś z kędzierzawym jarmużem i sosem Noilly Prat, 5-składnikowa Sałatka Ravioli z pesto z jarmużu, białą fasolą i szparagami, oraz Ravioli di Castagne e Treviso (kasztan i Radicchio Ravioli) dla podobnych receptur.

Składniki

60papryka habaneroSzpinak dla niemowląt znany również jako pousseSzpinak dla niemowląt znany również jako pousse151 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)1szalotka bananowa. obrane i pokrojone w plasterkiszalotka bananowa. obrane i pokrojone w plasterki1całość do nabijania szynkicałość do nabijania szynki20papryka habaneroBarwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)Barwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)1łyżka czerwony ocet winnymarchew w plasterkachmarchew w plasterkach1stickseler posiekany na czteryseler posiekany na cztery43trochę posiekanej cukiniiPianka KasztanowaPianka Kasztanowa15papryka habaneropieczone kasztanypieczone kasztany43trochę posiekanej cukiniiŚwieże kasztany z łupinyŚwieże kasztany z łupiny150papryka habanerokasztany, najlepiej woreczek próżniowykasztany, najlepiej woreczek próżniowy120papryka habaneromięso z piersi kurczakamięso z piersi kurczaka5001 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebulion z bażantem i kurczakiembulion z bażantem i kurczakiem500papryka habanerokolosalne krewetki z ogonami, obrane i oczyszczonekolosalne krewetki z ogonami, obrane i oczyszczone1warzywo (np. szpinak)nasiona kolendrynasiona kolendry1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoMusztarda DijonMusztarda Dijon601 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepodwójny krempodwójny krem1jajko, ubijanejajko, ubijane43trochę posiekanej cukiniiMakaron ze świeżych jajMakaron ze świeżych jaj20papryka habanerobiałko jajabiałko jaja31 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejżółtka jaj z wolnego wybiegużółtka jaj z wolnego wybiegu12 3/4 szklanki całych migdałów, ze skórką i uprażonychczosnek goya®czosnek goya®1Ltłuszcz z kaczek lub gęsitłuszcz z kaczek lub gęsi1Tbposiekane mieszane miękkie zioła, takie jak szczypiorek, trybula, estragon i pietruszkaposiekane mieszane miękkie zioła, takie jak szczypiorek, trybula, estragon i pietruszka43trochę posiekanej cukiniikędzierzawy i kasztanowe pestokędzierzawy i kasztanowe pesto100papryka habaneroblanszowane i maślane kędzierzaweblanszowane i maślane kędzierzawe200papryka habanerokędzierzawy, łodygi usuniętekędzierzawy, łodygi usunięte1por. pokrojone i umytepor. pokrojone i umyte1Skórka z nieutwardzonej cytrynySkórka z nieutwardzonej cytryny1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreolecytyna w proszkulecytyna w proszku1Tbsteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu801 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżka oliwy z oliwek1 łyżka oliwy z oliwek1cebula pokrojona w 1/8cebula pokrojona w 1/815papryka habanerostarty parmezanstarty parmezan275papryka habaneromąka makaronowa oomąka makaronowa oo5pieprz białypieprz biały2nogi bażantanogi bażanta4kulki farszu z bażanta raviolikulki farszu z bażanta ravioli4RaviolisRaviolis1szczyptaSzczypta soliSzczypta soli43trochę posiekanej cukiniiSól i świeżo popękany czarny pieprzSól i świeżo popękany czarny pieprz1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoolej słonecznikowyolej słonecznikowy1Sprig1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej1sprigDuży tymianekDuży tymianek1Ls1 szklanka białego jęczmienia perłowego1 szklanka białego jęczmienia perłowego1501 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepiersi bażanta jeśli)piersi bażanta jeśli)21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejcałe średnie jaja z wolnego wybiegucałe średnie jaja z wolnego wybiegu
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 2 m.
Porcje43
Ocena Zdrowia16
Magazyn