Ravioli Marinara

Ravioli Marinara
Ravioli Marinara może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 548 kalorii, 28g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Udaj się do sklepu i odebrać brokuły, sos pomidorowy makaron, ravioli wypełnione serem, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Smażone Ravioli z sosem Marinara, Big Daddy ' s Ravioli z sosem Marinara, oraz Parmezan-Crusted Ravioli z łatwą kuchenką mikrofalową Marinara dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować i odcedzić ravioli zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
2
Podczas gotowania ravioli wymieszaj sos do makaronu, warzywa i fasolę w rondlu 3-quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
RavioliRavioli
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Gotować na wolnym ogniu 6 do 8 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
4
Podawać mieszankę warzywną na ravioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
RavioliRavioli
5
Podawać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje ulubione ravioli. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki) z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)
Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)
"Pokazuje świeże jagody, z nutami kwiatów, świeżych ziół i czekolady. Treściwe, ze świeżym podniebieniem, dobrze zintegrowanymi taninami i zrównoważonym wykończeniem. Dużo wiśni i lekkiej przyprawy. Najlepszy po 2003 roku."- Wine Spectator
TrudnośćŁatwy
Gotowe W18 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia33
Magazyn