Ravioli Marinara
Ravioli Marinara może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 548 kalorii, 28g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Udaj się do sklepu i odebrać brokuły, sos pomidorowy makaron, ravioli wypełnione serem, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Smażone Ravioli z sosem Marinara, Big Daddy ' s Ravioli z sosem Marinara, oraz Parmezan-Crusted Ravioli z łatwą kuchenką mikrofalową Marinara dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować i odcedzić ravioli zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Podczas gotowania ravioli wymieszaj sos do makaronu, warzywa i fasolę w rondlu 3-quart.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Gotować na wolnym ogniu 6 do 8 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Podawać mieszankę warzywną na ravioli.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje ulubione ravioli. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki) z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)
"Pokazuje świeże jagody, z nutami kwiatów, świeżych ziół i czekolady. Treściwe, ze świeżym podniebieniem, dobrze zintegrowanymi taninami i zrównoważonym wykończeniem. Dużo wiśni i lekkiej przyprawy. Najlepszy po 2003 roku."- Wine Spectator