Ravioli Czekoladowo-Orzechowe
Czekoladowo-orzechowe Ravioli może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 314 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 70 centów za porcję. Mieszanka czekolady z orzechami laskowymi, owijki wonton, liście mięty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Ravioli Czekoladowo-Orzechowe, Przepis Na Sałatkę Z Orzechów Laskowych I Chard Ravioli, oraz Ravioli Z Dzikich Grzybów Z Sosem Maślanym Z Orzechów Laskowych.
Instrukcje
Wyłożyć blachę do pieczenia folią.
Umieść 1 owijkę wonton na powierzchni roboczej.
Delikatnie posmaruj brzegi owijki jajkiem. Łyżka 1 łyżka czekolady z orzechami laskowymi rozprowadzić na środku opakowania. Złóż owijkę po przekątnej na pół nad nadzieniem i naciśnij krawędzie owijki, aby ją uszczelnić.
Umieść ravioli na przygotowanej blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałymi opakowaniami wonton, jajkiem i pastą czekoladowo-orzechową.
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F.
Dodaj wystarczającą ilość oleju do ciężkiej dużej patelni, aby osiągnąć głębokość 2 cali.
Podgrzać olej na średnim ogniu do 350 stopni F.
Pracując partiami, ostrożnie dodaj ravioli do gorącego oleju i gotuj, aż będą złote, około 45 sekund na stronę. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś ravioli na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami, aby osuszyć. Następnie przenieś ugotowane ravioli na inną blachę do pieczenia i utrzymuj je w cieple w piekarniku podczas smażenia pozostałych ravioli. (Smażone ravioli można przygotować 1 dzień wcześniej. Ostudzić je całkowicie, następnie przykryć i schłodzić. Przed podaniem umieść je na blasze do pieczenia i przeprowadź do nagrzanego piekarnika o temperaturze 375 stopni F, aż zostaną podgrzane, około 7 minut.)
Spryskaj górną część liści mięty bardzo lekko nieprzywierającym sprayem. Pracując z 1 liściem na raz, pogłębiaj powleczoną stronę liści w cukrze, aby lekko pokryć.
Ułóż 2 smażone ravioli na każdym talerzu. Ravioli polać cukrem pudrem.
Udekoruj cukrowymi liśćmi mięty i podawaj.