Range Fire Salsa

Range Fire Salsa
Salsa Range Fire może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Na 3,52 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 288 kalorii, 10g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz mielony kminek, płatki chile, papryka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 78%. Podobne przepisy to Salsa Fire and Ice, Fire Roasted Salsa, oraz Salsa Pieczona W Ogniu.

Instrukcje

1
Wykonaj kroki od 1 do 4 instrukcji konserw, używając siedmiu słoików wielkości kufla.
2
Grubo posiekaj pomidory; powinieneś mieć 3 ćwiartki, w tym soki. Łodyga, nasiona i grubo posiekać paprykę; powinieneś mieć 1 1/2 quarts. Cebulę obrać i grubo posiekać; powinieneś mieć 1 1/2 ćwiartki. Łodyga i mielone jalapeos; powinieneś mieć 3/4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Mięso MieloneMięso Mielone
3
W 8-do 10-quart patelni, połączyć pomidory, papryka, cebula, jalapeos, ocet, sok z cytryny, czosnek, sól, płatki chile, pieprz, i kminek. Zmierz objętość. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień do średnio wysokiego i mieszać często przez 1 godzinę. Zmniejszyć ogień do średniej i mieszać często, aż gruby i zmniejszony o połowę, o 1 godzinę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Wykonaj kroki od 5 do 11 instrukcji konserw, pozostawiając 1/2 cala przestrzeni na głowę w każdym słoiku i przetwarzając słoiki przez 15 minut (patrz UWAGI).
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia57
Magazyn