Range Fire Salsa
Salsa Range Fire może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Na 3,52 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 288 kalorii, 10g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz mielony kminek, płatki chile, papryka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 78%. Podobne przepisy to Salsa Fire and Ice, Fire Roasted Salsa, oraz Salsa Pieczona W Ogniu.
Instrukcje
Wykonaj kroki od 1 do 4 instrukcji konserw, używając siedmiu słoików wielkości kufla.
Grubo posiekaj pomidory; powinieneś mieć 3 ćwiartki, w tym soki. Łodyga, nasiona i grubo posiekać paprykę; powinieneś mieć 1 1/2 quarts. Cebulę obrać i grubo posiekać; powinieneś mieć 1 1/2 ćwiartki. Łodyga i mielone jalapeos; powinieneś mieć 3/4 szklanki.
W 8-do 10-quart patelni, połączyć pomidory, papryka, cebula, jalapeos, ocet, sok z cytryny, czosnek, sól, płatki chile, pieprz, i kminek. Zmierz objętość. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień do średnio wysokiego i mieszać często przez 1 godzinę. Zmniejszyć ogień do średniej i mieszać często, aż gruby i zmniejszony o połowę, o 1 godzinę więcej.
Wykonaj kroki od 5 do 11 instrukcji konserw, pozostawiając 1/2 cala przestrzeni na głowę w każdym słoiku i przetwarzając słoiki przez 15 minut (patrz UWAGI).
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Piwnice Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir z 4.8 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.