Ramen Shrimp Pouch

Ramen Shrimp Pouch
Przepis Ramen Shrimp Pouch można zrobić w około 30 minut. Ten bezmleczny i pescatarian przepis serwuje 4 i kosztuje $2.5 za porcję. To danie główne ma 335 kalorii, 14g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Mieszanka koszernej soli, sosu sojowego, krewetek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 17 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Kilka osób naprawdę polubiło to japońskie danie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 47%. Ten wynik jest solidny. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Grillowane krewetki w torebce z liści bananowca, Ramen Z Krewetkami, oraz Ramen Z Krewetkami.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Podziel makaron ramen równomiernie na środku każdego z 4 kawałków folii aluminiowej. Ułóż następujące składniki na wierzchu makaronu w następującej kolejności: grzyby, krewetki, cebula, szalotka, płatki czerwonej papryki i sól. Pociągnij boki i rogi woreczka do góry, aby utworzyć mały kształt kosza, pozostawiając otwór u góry, aby wlać płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Makaron RamenMakaron Ramen
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
W małej misce wymieszaj bulion warzywny, mirin, sos sojowy i olej sezamowy. Rozprowadź płyn równomiernie między opakowaniami. Ściśnij folię, pozostawiając mały otwór, aby umożliwić ucieczkę pary.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
5
Ułóż na blasze i piecz w piekarniku przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Podawaj natychmiast.

Polecane wino: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Sauvignon Blanc, Riesling i Pinot Grigio to moje najlepsze opcje dla krewetek. Te chrupiące białe wina dobrze komponują się z krewetkami przygotowanymi na różne sposoby, grillowanymi, smażonymi lub w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Michel Redde Sancerre Les Tuilieres. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 30 dolarów za butelkę.
Michel Redde Sancerre Les Tuilieres
Michel Redde Sancerre Les Tuilieres
Bardzo przystępny, klasyczny Sancerre: pikantny z nutą trawy i białymi owocami na nosie. Ostry na podniebieniu, zwyraźna, ale dobrze zrównoważona kwasowość.Połącz z rybami i daniami z białego mięsa.Mieszanka: 100% Sauvignon Blanc
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn