Ragu wieprzowe z kaszą manną Gnocchi

Ragu wieprzowe z kaszą manną Gnocchi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj Ragu wieprzowego z kaszą manną. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 510 kalorii, 42g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 23 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz seler, cebulę, pomidory w puszkach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę z kaszy mannej, można podążać za tym daniem głównym z Ciasto Sufletowe Z Semoliny jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Semolina gnocchi z Oxtail Ragù, Mleko duszone łopatka wieprzowa z kaszą manną Gnocchi, oraz Słodkie ziemniaczane Gnocchi z Ragu wieprzowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 i umieść regał w najwyższej pozycji. Użyj małej łyżki do lodów w kształcie wiosny, aby uformować kulki gnocchi i umieścić na wysmarowanej blachą do pieczenia lub naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
GnocchiGnocchi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I LimonkowegoPo 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Posypać pozostałym parmezanem i piec przez 15 minut, aż parmezan zacznie zmieniać kolor na jasnobrązowy. Pozostawić do ostygnięcia na kilka minut przed podaniem. Ułóż gnocchi na dnie makaronu/misek do serwowania, Chochla ragu na górze i podawaj na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
GnocchiGnocchi
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
ChochlaChochla
3
W razie potrzeby udekoruj świeżo posiekanymi ziołami i startym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 62 dolarów za butelkę.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień. Mocny i bogaty w pikantne i balsamiczne nuty, a następnie aromaty owoców czerwonych jagód. Delikatne, eleganckie taniny zachwycają podniebienie zapowiadając przyjemny i długi posmak.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia38
Magazyn