Ragu Neapolitański

Ragu Neapolitański
Neapolitańskie Ragu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1881 kalorii, 104g białka, oraz 97 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $7.82 za porcję. Mieszanka spaghetti, sól koszerna, mielona wieprzowina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 9 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Neapolitańskie Babeczki, Neapolitańskie Parfaity, oraz Neapolitańskie Babeczki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
2
Ustawić duży holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
Dodać 3-liczyć oliwy z oliwek i delikatnie brązowy klopsiki. W międzyczasie moździerzem i tłuczkiem zmiel sól, czarny pieprz i nasiona kopru włoskiego z odrobiną oliwy z oliwek na ziarnistą pastę. Pocierać żebra i ramię mieszaniną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
4
Klopsiki wyjąć łyżką szczelinową i odstawić na wyłożony papierowym ręcznikiem talerz, aby osuszyć. W tym samym garnku brązowe kawałki ramion i żeber, partiami. Naprzemiennie, aby zaoszczędzić czas, piecz żeberka w rozgrzanym piekarniku 500 stopni F przez 10 do 15 minut, podczas gdy brązowo kawałki ramion w garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Usuń kawałki ramion i żeber na talerzu klopsików i pozostaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
6
Dodać trochę więcej oliwy z oliwek do garnka i dodać tymianek, oregano, marchew, cebula i seler. Wymieszać i zeskrobać kawałki z dna garnka drewnianą łyżką. Gotować warzywa, aż będą lekko zmiękczone i mają ładny kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
7
Dodać wino, pomidory i koncentrat pomidorowy i dobrze wymieszać, skrobanie się wszelkie brązowe kawałki na dnie. Nestle kawałki łopatki wieprzowej z powrotem do środka garnka, a następnie ułóż żeberka wokół sosu. Zakończ umieszczając klopsiki w szczelinach (niektóre kawałki będą wystawały z sosu, ale to jest doskonale w porządku, ponieważ będzie pieczone i karmelizować). Użyj łyżki, aby wszystko dobrze upiec, przykryć, następnie włóż garnek do piekarnika i piecz, aż wieprzowina będzie miękka, a mięso spadnie z kości żeber, około 1 do 1 i 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
1
Połącz posiekane rodzynki, prażone orzeszki piniowe i pietruszkę w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Użyj łyżki szczelinowej, aby usunąć klopsiki i żeberka na duży talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
3
Wyjąć kawałki łopatek wieprzowych z garnka i pozostawić na 10 minut, a następnie pokroić na kawałki wielkości kęsa i dodać je do półmiska. Puree sos w robocie kuchennym, a następnie dodać go z powrotem do garnka i ustawić na średnim ogniu. Zmniejszyć sos, aż będzie bogaty i gęsty, o 5 protokół. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem. Po ugotowaniu spaghetti odcedzić i dodać do średniej miski. Łyżka trochę sosu na spaghetti i pozostały sos na półmisku mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Udekorować półmisek mięsa mieszanką rodzynek i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Podgrzać 3 łyżki oleju w patelni żaroodpornej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Dodać cebulę, czosnek, i pietruszka i gotować, aż warzywa będą miękkie, ale nie kolorowe, o 10 protokół. Zdejmij patelnię z ognia i pozostaw mieszaninę do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Dodać chleb do średniej miski i wlać mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
8
Niech chleb moczyć, podczas gdy cebula są chłodzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
9
Połącz mięso w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
10
Dodać jajko i ser i obficie doprawić solą i pieprzem. Użyj rąk, aby wycisnąć nadmiar mleka z chleba i dodać go do miski wraz z schłodzoną mieszaniną cebuli. Delikatnie połącz wszystkie składniki dłońmi, aż do wymieszania. Nie przepracuj mieszanki, bo klopsiki będą twarde. Podzielić mieszaninę na 8 równych kawałków i uformować je w 8 ładnie wyglądających klopsików. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie

Składniki

1porcja startego parmezanuczarny pieprz, plus świeżo zmielony czarny pieprz do przyprawczarny pieprz, plus świeżo zmielony czarny pieprz do przypraw907papryka habanerołopatka wieprzowa bez kości, pokrojona na 2 kawałki (tak gotuje się w tym samym czasie co żeberka/klopsiki)łopatka wieprzowa bez kości, pokrojona na 2 kawałki (tak gotuje się w tym samym czasie co żeberka/klopsiki)2kgspomidory (polecane: San Marzano)pomidory (polecane: San Marzano)41 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejmarchew, grubo posiekanamarchew, grubo posiekana2(mequite, hikora lub olcha)seler, grubo posiekanyseler, grubo posiekany4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne czerwone winowytrawne czerwone wino1łyżka czerwony ocet winnyDodatkowe kandyzowane wiśnieDodatkowe kandyzowane wiśnie2Spód: okruszki z herbatników grahambułka tarta, kilka garścibułka tarta, kilka garści2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwez grubsza posiekana natka pietruszki płaskiejz grubsza posiekana natka pietruszki płaskiej2Spód: okruszki z herbatników grahamdrobno posiekane świeże liście pietruszkidrobno posiekane świeże liście pietruszki4gałązkiposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzieloneposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzielone2smallsząbki czosnku, posiekaneząbki czosnku, posiekane680papryka habaneroPomidory rzymskie, bez pestek i pokrojone w drobną kostkęPomidory rzymskie, bez pestek i pokrojone w drobną kostkę680papryka habanerowieprzowina mielonawieprzowina mielona2Spód: okruszki z herbatników grahamsól koszerna, plus więcej do przyprawsól koszerna, plus więcej do przypraw8krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3/4 szklanki plus 2 łyżki mleka odparowanego3/4 szklanki plus 2 łyżki mleka odparowanego8krewetki i żyłkiOliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaOliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1łyżka czerwony ocet winnycebula, grubo posiekanacebula, grubo posiekana1do średniej cebuli, posiekanejdo średniej cebuli, posiekanej4gałązkiświeże oreganoświeże oregano591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo startego Parmigiano-Reggiano, plus więcej do serwowaniaświeżo startego Parmigiano-Reggiano, plus więcej do serwowania2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweprażone orzeszki piniowe, grubo posiekaneprażone orzeszki piniowe, grubo posiekane1stojak8 żeberek wieprzowych pokrojonych na 2 do 3 żeberek8 żeberek wieprzowych pokrojonych na 2 do 3 żeberek2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwez grubsza posiekane rodzynkiz grubsza posiekane rodzynki907papryka habanerospaghetti, gotowane al dente w osolonej wodziespaghetti, gotowane al dente w osolonej wodzie2Spód: okruszki z herbatników grahamDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu32 łyżki roztopionego masłagrube kromki białego chleba, skórka usunięta, pokrojona w kostkę (ok. 2 szklanki)grube kromki białego chleba, skórka usunięta, pokrojona w kostkę (ok. 2 szklanki)
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia83
Magazyn