Radicchio Slaw z fasolką szparagową i kalafiorem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 244 kalorie. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka parmezanu, kalafior, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 19 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest super. Spróbuj Radicchio-Green Mango Slaw, Pikantna Sałatka Z Radicchio I Zielonym Mango, oraz Fasolka szparagowa z Radicchio dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Powrót wody do wrzenia. Praca w partiach, dodać fasolę, i gotować, aż zaczną się jasnozielone, o 30 sekund. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś do łaźni z lodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Rozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
2
Ochłoń. Cienko pokroić fasolę na ukosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
3
Przenieść do dużej miski i dodać radicchio.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Plus 2 łyżki Soli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego