Racjonowanie Żeber
Racjonowanie żeber może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.22 za porcję. Jedna porcja zawiera 1071 kalorii, 39g białka, oraz 90 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka pasty pomidorowej, 6-calowych gałązek rozmarynu, cabernet sauvignon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300°.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Patelnia płaszcz z gotowania sprayu.
Posypać żeberka solą i pieprzem i dodać je do patelni. Brązowy ze wszystkich stron, w sumie około 8 minut.
Wyjąć żeberka z patelni i dodać bulion, skrobanie poluzować rumiane kawałki.
Połączyć bulion, wino i koncentrat pomidorowy w misce i mieszać, aż dobrze wymieszane.
Umieść żeberka, seler, marchew, czosnek, rozmaryn i cebulę w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali pokrytym sprayem do gotowania.
Wlać mieszaninę bulionu, przykryć folią i piec przez 3 1/2 godziny, lub aż żeberka będą bardzo miękkie.
Odkryj naczynie, wyjmij żebra na talerz i przykryj je folią. Bulion przecedzić przez sito nad miską. Wyrzucić ciała stałe, rezerwując marchew w razie potrzeby. Ostrożnie wlać bulion do dużej zamykanej plastikowej torby. Odetnij jeden róg i spuść płyn do rondla, zatrzymując się przed dotarciem do warstwy tłuszczu. Odrzuć tłuszcz.
Dodać mąkę do rondla i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając trzepaczką. Zmniejszyć ogień i dusić, ubijając, przez trzy minuty, aż sos zgęstnieje.
Podawać sos z żeberkami na skrobi do wyboru-makaron, ziemniaki lub purée z warzyw korzeniowych.