Rabarbarowo-Szarlotka
Rabarbar-Szarlotka to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 12 i kosztuje 99 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 387 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 13 minut. Jeśli masz ciasto ciasto, masło, rabarbar, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Szarlotki Cynamonowe, Szarlotka Pieczone Pączki, oraz Batoniki Z Masłem Jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej; zwiń w 12-calowe koło. Dopasuj ciasto do 9-calowej płyty ciasta pokrytej sprayem do gotowania. Obróć krawędzie pod; flet.
Połączyć rabarbar, cukier granulowany, sok, i jabłka; wrzucić.
Mieszaninę rabarbaru posypać cynamonem, 1/4 łyżeczki soli i 3 łyżki mąki; wymieszać. Łyżka mieszanki rabarbaru do przygotowanej Skórki.
Zważyć lub lekko łyżką Pozostałe 38 uncji mąki (około 3/4 szklanki) do suchej miarki; poziom z nożem.
Połączyć 38 uncji mąki, Pozostałe 1/8 łyżeczki soli, i brązowy cukier w średniej misce; masło pokroić w mieszaninę mąki z blenderem ciasta lub dwoma nożami, aż mieszanina przypomina grubej posiłku. Wymieszać z orzechami włoskimi.
Mieszaninę masła posypać równomiernie mieszaniną rabarbaru.
Piec w temperaturze 425 przez 15 minut.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 375 (nie usuwaj ciasta).
Piec w 375 przez 30 minut lub do złotego i bąbelkowego (krawędzie skorupy z folią, jeśli robi się zbyt brązowy).
Pozostawić ciasto na stojaku chłodzącym na 15 minut przed krojeniem.