Rabarbar Mandarynka Chrupiąca
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj rabarbarowego mandarynka. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 9% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 426 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz brązowy cukier, rabarbar, szybko gotującą się tapiokę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rabarbar Chrupiący, Rabarbar Chrupiący, oraz Rabarbar Chrupiący podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wrzucić rabarbar, cukier i tapiokę; odstawić na 15 minut, od czasu do czasu mieszając.
Wlać do nasmarowanego 13-in. x 9 po. patelnia do pieczenia. Top z pomarańczami.
W dużej misce połączyć brązowy cukier, owies, mąkę i sól.
Pokroić w maśle, aż mieszanina przypomina grubą okruchy; posypać równomiernie pomarańcze.
Piec w temperaturze 350° przez 40 minut lub do uzyskania złotego koloru.
W razie potrzeby podawać z lodami.