Rabarbar Betty
Przepis na rabarbar Betty można przygotować w około 20 minut. Ten przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 1,74 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 600 kalorii, 12 g białka i 18 g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką masło, chleb cynamonowy, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako dość niedroga przystawka. Świetnie sprawdzi się na Dzień Matki. Jest to dostarczane przez Taste of Home. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 17% wyniku, co nie jest zbyt dobrym wynikiem. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Grillowany rabarbar Brown Betty, Apple Betty i Betty's Spaghetti.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj rabarbar, cukier i cynamon.
Dodaj połowę kostek chleba; delikatnie wrzuć.
Przenieść do nienatłuszczonego 2-qt. naczynie nadające się do kuchenki mikrofalowej. Na wierzch połóż pozostałe kostki chleba; posmarować masłem.
Wstawić do kuchenki mikrofalowej, bez przykrycia, na maksymalnej mocy przez 7-9 minut lub do momentu, aż rabarbar będzie miękki.
Podawać na ciepło z lodami lub bitą śmietaną według uznania.