Rabarbar & imbir syllabub

Rabarbar & imbir syllabub
Need a danie wegetariańskie bezglutenowe i lacto ovo? Rabarbar & imbir syllabub może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 536 kalorii. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 70 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Ten przepis z BBC Good Food wymaga podwójnej śmietany, mascarpone, cukru i wina. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co nie jest takie wspaniałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sernik Z Białą Czekoladą I Imbirem, Kruchy Imbir I Rabarbar, Imbir Rabarbar Crisp, oraz Sorbet Rabarbarowo-Imbirowy.

Instrukcje

1
Na patelni umieścić rabarbar, korzeń imbiru, cukier i białe wino, doprowadzić do wrzenia i gotować na małym ogniu przez 4-5 minut, aż rabarbar zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Zdjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia.
3
W innej misce ubić mascarpone, podwójną śmietanę i cukier puder na miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójny KremPodwójny Krem
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
MascarponeMascarpone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Wyjąć 4 łyżki schłodzonego rabarbaru i zacieru widelcem, a następnie złożyć do mieszaniny śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
5
Resztę gotowanego rabarbaru podziel między 4 szklanki, zastrzegając trochę. Nasypać mieszankę śmietanową, następnie ułożyć kilka kawałków skrystalizowanego imbiru i resztę rabarbaru. Może być schłodzony przez kilka godzin przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn