Quinoa Pilaf
Quinoa Pilaf jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 358 kalorii. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka marchew, quinoa, orzechy włoskie, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Quinoa Pilaf, Quinoa Pilaf, oraz Quinoa Pilaf dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w rondlu na średnim ogniu. Cebulę gotować w oleju przez 5 minut, lub do przezroczystego.
Dodaj marchew, i gotować 3 minuty więcej. Wymieszać z komosą ryżową i bulionem warzywnym i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć na wolnym ogniu, przykryć, i gotować 15 do 20 protokół, lub do quinoa jest miękka i puszysta.
W misce, wrzucić quinoa wraz z orzechami włoskimi i pietruszką.
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.