Quick stir fry
Szybkie smażenie trwa około 20 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 230 kalorii, 4G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 15 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pół kapusty savoy, olej słonecznikowy, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką ocena 15%, to danie nie jest tak niesamowite. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Quick Stir Fry, Quick Shrimp Stir Fry, oraz Szybkie Smażenie Wołowiny.
Instrukcje
Kapustę smażyć na woku z około 1 łyżką gorącego oleju słonecznikowego przez kilka sekund.
Dodać boczek i smażyć przez 30 sekund. Dodaj pinenuts, ząbki czosnku i imbir. Smażyć, aż lekko rumiane.
Wrzucić wszystko do miski, dodać kolejną łyżkę oleju i kapustę do woka i smażyć na dużym ogniu przez 4-5 minut. Powrót wszystko do wok z odrobiną sosu sojowego do smaku.