Quiche Ze Szparagów
Quiche ze szparagami może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru porannego posiłku. Jedna porcja zawiera 470 kalorii, 8G białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.06 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 50 minut. Przepis ten zachwycił 76 osób. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Mieszanka szparagów, skracanie warzyw, woda z lodem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Quiche Aux Asperges Et Saumon (Quiche Ze Szparagów I Łososia ) , Quiche z szynką i szparagami, oraz Quiche Ze Szparagów.
Instrukcje
Włóż mąkę do dużej miski. Za pomocą 2 noży lub noża do ciast pokroić masło i skracanie warzyw w mieszaninę, aż będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Dodaj wodę z lodem i sól do mieszanki, aż ciasto się połączy. Uformuj ciasto w kulkę. Zawinąć w papier woskowany i przechowywać w lodówce przez 2 godziny.
Ciasto rozwałkować na powierzchni mąki; o grubości około 1/4 cala. Pasuje do 9-calowej patelni do quiche. Wyłup kilka dziur widelcem na dnie ciasta. Z tym samym widelcem naciśnij na krawędziach, aby zakończyć. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Ukłuj dno skorupy ciasta obficie widelcem.
Umieść kolejną małą patelnię wewnątrz, aby pomóc ustawić boki podczas pieczenia, lub umieść arkusz folii w skorupie i wypełnij fasolą, ryżem lub ciężarami ciasta.
Piec przez 7 do 8 minut, aż skorupa ciasta zacznie czuć się jędrna.
W średniej wielkości misce wymieszać jajka, śmietanę, natkę pietruszki, sól i biały pieprz. Schłodzić przez co najmniej 30 minut.
Wlać 1/3 mieszaniny jajek do częściowo upieczonej Skórki quiche.
Piec, aż nadzienie zacznie się ustawiać; około 10 minut
Roztopić masło w średniej wielkości patelni na średnim ogniu.
Dodać szparagi i gotować do miękkości; o 4 do 6 protokół.
Na patelni ułóż szparagi jak szprychy koła.
Resztę masy jajecznej polać szparagami.
Piec około 30 minut, aż puffed i brązowy.
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
* Uwaga kucharza: jeśli krawędzie skorupy ciasta wyglądają na ciemne, umieść folię na skorupie, aby zmniejszyć dalsze gotowanie.
Widz, który może nie być profesjonalnym kucharzem, dostarczył ten przepis. Kucharze Food Network Kitchens nie przetestowali tego przepisu i dlatego nie możemy przedstawić wyników.
Polecane wino: Bordeaux, Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Biały Bordowy
Bordeaux, szampan i Biały burgund to moje najlepsze propozycje dla francuskiego. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Chateau Larroque Bordeaux Superieur z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Chateau Larroque Bordeaux Superieur]()
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Ciemny granat w Kolorze. Czerwone owoce, migdały i orzechy laskowe, o słabym aromacie wanilii. Jedwabisty, aksamitny atak ujawnia przyjemny, skoncentrowany smak o dobrej strukturze. Smaki suszonych owoców oraz połączenie lukrecji i tostów.Mieszanka: 63% Merlot, 32% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc