Quiche z serem i bekonem bez jaj
Egg-free cheese & bacon quiche może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 8. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 518 kalorii, 12g białka, oraz 41 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać zamiennik jaj, pieprz cayenne, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to tanie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. 46 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Bezglutenowy Bekon Z Porów I Quiche Z Czterema Serami, Szpinak, Bekon & Jajko Quiche Filiżanki, oraz Quiche z bekonem i jajkiem niskowęglowodanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ręcznie lub w robocie kuchennym wymieszaj mąkę, masło, ser i pieprz z wystarczającą ilością zimnej wody do połączenia, a następnie lekko ugniataj, aż będzie gładka.
Ciasto rozwałkować i wyłożyć 23cm luźną blachę. Przykryć folią spożywczą i schłodzić przez 30 minut. Wszelkie resztki ciasta można zamrażać do 1 miesiąca.
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Wyjąć folię spożywczą, wyłożyć papierem tłustym, wypełnić fasolą do pieczenia i piec przez 15 minut, aż boki będą chrupiące.
Wyjąć fasolę i papier, następnie wrócić ciasto do piekarnika i gotować przez kolejne 5-10 minut, aż lekko złoty. Super.
Aby wykonać nadzienie, rozgrzej olej na patelni. Ugotować cebulę, aż będzie miękka i boczek aż rumiane. Rozsypać na podstawie ciasta, wyrzucając nadmiar tłuszczu, a następnie połowę sera.
Substytut bez jaj, mąkę, śmietanę i mleko ubić i przelać do skrzynki. Rozrzuć pozostały ser na wierzchu.
Obniżyć piekarnik do 150C / 130C fan / gas 2 i piec quiche przez 35-40 minut, lub do momentu, gdy nadzienie jest ustawione i top brązowy. Pozostaw na 10 minut przed wyjęciem z puszki.
Polecane wino: Wino Musujące, Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy
Wino musujące, Bordeaux i szampan to moje najlepsze propozycje na Quiche. Nawet jeśli nie robisz mimozy, wino musujące jest Świetne z jajkami z dwóch powodów. Po pierwsze, jeśli jesz jajka wcześnie w ciągu dnia, wino musujące ma mniej alkoholu. Po drugie, oczyszcza podniebienie, co jest ważne, ponieważ wiadomo, że żółtko pokrywa podniebienie. Laurent-Perrier Brut (Split) z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Laurent-Perrier Brut (Split)]()
Laurent-Perrier Brut (Split)
Flagowy produkt Laurent-Perrier, który uosabia styl domu: cudownie świeży i łatwy do picia. Mieszanka składa się z ponad 55 różnych KRUS (ze średnią ocen 94%). Po starzeniu przez ponad trzy lata dodaje się " Liqueur d 'Expedition", a szampan dojrzewa przez kolejne sześć miesięcy. Rezultatem jest delikatny, ale złożony nos, z nutami owoców cytrusowych i dobrze zrównoważonym podniebieniem. Doskonały jako aperitif, świetnie komponuje się również z jedzeniem.