Quiche z ricottą i rukolą

Quiche z ricottą i rukolą
Ricottan i rukola Quiche może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 286 kalorii, 14g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jeśli masz ser ricotta z pełnoziarnistym mlekiem, skórkę z ciasta, pół na pół i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać schłodzoną skorupę ciasta, możesz podążać za tym daniem głównym z {} Patriotyczne Placki Truskawkowe jako deser. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Quiche Ricottan i rukola, Ricotta, Cytryna I Rukola Quiche, oraz Quiche z boczkiem i rukolą.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 191°. dodać ciasto skorupa zgodnie z kierunkiem na polu dla jednej skorupy
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Pieczona skorupa za pomocą 9-calowego szklanego talerza.
3
Piec około 8 minut lub do bardzo lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
W międzyczasie, w średniej misce, ubić jajka, pół na pół, ricotta, sól i pieprz trzepaczką lub widelcem, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Naprzemiennie układaj rukolę i ser w pieczonej skorupce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
6
Masę jajeczną zalać warstwami rukoli i sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
7
Piec 40 do 50 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić 5 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
8
Pokroić w kliny. Przechowywać w lodówce.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn