Quiche z ricottą i rukolą

Ricottan i rukola Quiche może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 286 kalorii, 14g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jeśli masz ser ricotta z pełnoziarnistym mlekiem, skórkę z ciasta, pół na pół i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać schłodzoną skorupę ciasta, możesz podążać za tym daniem głównym z {} Patriotyczne Placki Truskawkowe jako deser. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Quiche Ricottan i rukola, Ricotta, Cytryna I Rukola Quiche, oraz Quiche z boczkiem i rukolą.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. dodać ciasto skorupa zgodnie z kierunkiem na polu dla jednej skorupy
Pieczona skorupa za pomocą 9-calowego szklanego talerza.
Piec około 8 minut lub do bardzo lekko rumiane.
W międzyczasie, w średniej misce, ubić jajka, pół na pół, ricotta, sól i pieprz trzepaczką lub widelcem, aż dobrze wymieszane.
Naprzemiennie układaj rukolę i ser w pieczonej skorupce.
Masę jajeczną zalać warstwami rukoli i sera.
Piec 40 do 50 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić 5 minut przed podaniem.
Pokroić w kliny. Przechowywać w lodówce.