Quiche Spaghetti Squash
Przepis Spaghetti Squash Quiche może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 55 minut. Na 57 centów za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 99 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 2 fanów. Mieszanka bułki tartej, jajka, szpinak i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Quiche ze szpinakiem i Spaghetti, Spaghetti Squash Crusted Quiche, oraz Quiche Wegetariańskie ze skórką Spaghetti Squash dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść squash na blasze do pieczenia, wyciąć stronę w dół.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż zewnętrzna skorupa squasha będzie miękka, około 45 minut. Miarka włókien i nasion z squasha i wyrzucić. Rozdrobnione mięso squasha rozdrobnić widelcem; odmierzyć 3 filiżanki i umieścić w misce.
Rozgrzać oliwę z oliwek w rondlu na średnim ogniu; podsmażyć cebulę i czosnek, aż cebula będzie przezroczysta, 5 do 10 protokół.
Dodaj szpinak, czarny pieprz, i oregano; gotować i mieszać aż do ogrzania przez, o 3 protokół.
Dodaj mieszankę szpinaku do squasha.
Jajka ubić w misce, dodać mleko i ubijać do spienienia.
Wlać mieszaninę jaj na mieszaninę squasha; dobrze wymieszać.
Spryskaj 9-calową patelnię z pieczeniem w sprayu.
Posypać bułkę tartą na przygotowanej patelni.
Wlać mieszankę squash-jajko na bułce tartej.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nóż włożony w środek quiche wyjdzie czysty, około 45 minut.