Queso Manchego con Aceitunas y Piquillos

Queso Manchego con Aceitunas y Piquillos
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Queso Manchego con Aceitunas y Piquillos. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 60 kalorii. Ten przepis służy 24. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka suszonych oliwek, oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, klina ser manchego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kurczak z Piquillos, Bolas de Arroz Horneadas Rellenas de Aceitunas, oraz Pimientos Piquillos Rellenos De Bacalao dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój klin sera wzdłuż na plastry 1/8 cala, tworząc trójkątne kawałki. W moździerzu lub mini procesor, zacieru do pasty oliwki, piquillos, anchois, i olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
Pieprz PiquilloPieprz Piquillo
SerSer
OliwkiOliwki
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
2
Rozprowadzić około 3/4 łyżeczki mieszanki na każdym plasterku sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
3
Posypać natką pietruszki i ułożyć atrakcyjnie na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
4
Smak
5
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia7
Magazyn