Quesadillas Z Czarnej Fasoli
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Quesadillas Czarnej Fasoli spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 332 kalorie, 16G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz prawdziwy majonez mayo, cilantro, colby & Monterey jack sery, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać majonez można śledzić to danie główne z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Quesadillas Z Czarnej Fasoli, Kukurydza i czarna fasola Quesadillas, oraz Awokado Czarna Fasola Quesadillas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować fasolę na dużej patelni na średnim ogniu 4 min. lub aż do przegrzania, często mieszając; rozgnieść lekko widelcem.
Górna połowa każdej tortilli z 1/4 szklanki sera; złożyć na pół.
Dodaj do mieszanki fasoli na patelni; gotować na małym ogniu 3 min. lub aż ser się roztopi, obracając po 2 min.
Podawać z pozostałymi składnikami.