Quesadillas con Queso może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 221 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ząbki czosnku, kolendrę, ciepłą wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 46%. Podobne przepisy to No-Queso Quesadillas, Queso Blanco Quesadillas, oraz Seared Queso Fresco I Queso Panela Z Cilantro Mojo.
Instrukcje
1
Masę i sól umieścić w misce do miksowania. Powoli mieszać w wodzie, aż do uzyskania konsystencji ciasta. Używając 1-uncji z mieszaniny, rzuć się w kulkę. Ręcznie uderz ciasto i uformuj tortillę (o średnicy około 5 cali, grubość 1/8 cala). Jeśli masz prasę do tortilli, umieść 1 uncję masy ball i lekko naciśnij i zrób tortillę. Powtórzyć z pozostałą mieszaniną.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Drażetki Z Białą Perłą
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
2
Sery połączyć i odstawić.
3
Aby ugotować tortillę, umieść ją na patelni lub komalu, który jest około 250 stopni F. gdy tortilla jest lekko brązowa, Odwróć tortillę i ugotuj drugą stronę. Gdy obie strony są prawie gotowe, umieścić mieszaninę sera na 1 tortilla i przykryć drugą, co quesadilla. Gotować, aż ser się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Sos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Quesadillę pokroić w ćwiartki i podawać z salsą chipotle i gałązką kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Pieprzowy
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 21 dolarów za butelkę.