Quesadilla para el Desayuno (Quesadilla śniadaniowa)
Przepis Quesadilla paran el Desayuno (śniadanie Quesadilla) jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.3 za porcję. Jedna porcja zawiera 595 kalorii, 28g białka, oraz 40 g tłuszczu. 44 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Kilka osób naprawdę lubiło tę przystawkę. Jeśli masz awokado, tortille kukurydziane, jajecznicę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Thanksgiving Leftovers Quesadilla (3-Serowy Indyk Z Żurawiną I Szałwią Quesadilla), Tacos paran el Desayuno (śniadanie Tacos), oraz Gruszka Quesadilla (Quesadilla de Pera) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na powierzchni roboczej rozłóż 2 tortille. Łyżka połowy jajecznicy na dnie każdej tortilli.
Posypać połowę sera.Na wierzchu kolejna tortilla.
Podgrzej dużą patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania na średnim ogniu. Ostrożnie umieścić 1 quesadilla na patelni i gotować 2 minuty.Za pomocą szpatułki, delikatnie odwrócić quesadilla i gotować dodatkowe 2 minut, aż lekko rumiane i ser topi się. Powtórz z sekundą quesadilla.In mała miseczka: wymieszać awokado, kolendrę, sok z limonki, sól i pieprz. Top quesadillas z plasterkami pomidora i mieszaniną awokado.
Podawać natychmiast z ulubioną salsą.