Quesadilla para el Desayuno (Quesadilla śniadaniowa)

Quesadilla para el Desayuno (Quesadilla śniadaniowa)
Przepis Quesadilla paran el Desayuno (śniadanie Quesadilla) jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.3 za porcję. Jedna porcja zawiera 595 kalorii, 28g białka, oraz 40 g tłuszczu. 44 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Kilka osób naprawdę lubiło tę przystawkę. Jeśli masz awokado, tortille kukurydziane, jajecznicę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Thanksgiving Leftovers Quesadilla (3-Serowy Indyk Z Żurawiną I Szałwią Quesadilla), Tacos paran el Desayuno (śniadanie Tacos), oraz Gruszka Quesadilla (Quesadilla de Pera) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na powierzchni roboczej rozłóż 2 tortille. Łyżka połowy jajecznicy na dnie każdej tortilli.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Wydrylowanych, Dojrzałych Oliwek, Posiekanych12 Wydrylowanych, Dojrzałych Oliwek, Posiekanych
1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce
Kartonik Z Gotowym Do Podania Nadzieniem Serowym PhiladelphiaKartonik Z Gotowym Do Podania Nadzieniem Serowym Philadelphia
2
Posypać połowę sera.Na wierzchu kolejna tortilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Wydrylowanych, Dojrzałych Oliwek, Posiekanych12 Wydrylowanych, Dojrzałych Oliwek, Posiekanych
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3
Podgrzej dużą patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania na średnim ogniu. Ostrożnie umieścić 1 quesadilla na patelni i gotować 2 minuty.Za pomocą szpatułki, delikatnie odwrócić quesadilla i gotować dodatkowe 2 minut, aż lekko rumiane i ser topi się. Powtórz z sekundą quesadilla.In mała miseczka: wymieszać awokado, kolendrę, sok z limonki, sól i pieprz. Top quesadillas z plasterkami pomidora i mieszaniną awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga JeziorowegoFilety Z Pstrąga Jeziorowego
Szparagi Umyte, Z Odłamanymi KońcamiSzparagi Umyte, Z Odłamanymi Końcami
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
Szczypta Soli Do Smaku.Szczypta Soli Do Smaku.
(wykonano Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu)(wykonano Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu)
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®
1 Czerwona Cebula, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Grubości 2,5 Cm1 Czerwona Cebula, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Grubości 2,5 Cm
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
4
Podawać natychmiast z ulubioną salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. DeLoach Russian River Pinot Noir z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
DeLoach Russian River Pinot Noir
DeLoach Russian River Pinot Noir
Piękny rubinowy czerwony kolor w szkle, Rosyjska Rzeka Pinot Noir 2018 otwiera się jasnoczerwonymi aromatami owoców truskawek i wiśni. Smaki malin, rabarbaru i ciemnej śliwki spotykają się z odrobiną przyprawy i jasnej kwasowości. Jest to wino o średniej zawartości, z umiarkowanymi taninami i utrzymującym się i przepysznym wykończeniem
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia18
Magazyn