Pływające wyspy z sosem śmietankowym o zapachu cytryny i malinami

Pływające wyspy z sosem śmietankowym o zapachu cytryny i malinami
Pływające wyspy z sosem śmietankowym o zapachu cytryny i malinami mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.57 za porcję. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 7G białka, oraz 21 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka białek, śmietana do ubijania, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Migdałowe pływające wyspy z sosem budyniowym, Pływające wyspy z sosem z czarnej porzeczki, oraz Pływające Wyspy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić śmietanę i mleko na wolnym ogniu w ciężkim średnim rondlu. Za pomocą trzepaczki, ubić żółtka i cukier w średniej misce, aż światło, o 2minutes. Stopniowo ubij gorącą śmietanę na żółtka. Powrót mieszaninę do rondla i mieszać na średnim ogniu, aż krem zgęstnieje i pozostawia ścieżkę z tyłu łyżki, gdy palec jest narysowany w poprzek, około 3 minut (nie gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Wlać krem do miski. Stirin sok z cytryny i skórki. Lekko schłodzić, następnie schłodzić, aż ostygnie. czy sos z wyprzedzeniem może być wykonany 2 dni wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
1
Rozgrzej piekarnik do 350 ° F. Obficie masło sześć 3/4 szklanki suflety i kurz z cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
2
Umieścić na blasze do pieczenia. Za pomocą miksera elektrycznego ubić białka ze szczyptą soli w dużej misce, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo ubić w cukrze. Kontynuuj bicie, aż będzie sztywny i błyszczący. Podziel bezę między przygotowane suflety, lekko podpierając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Piec, aż bezy puff i zacząć brązowieć lekko na górze i tester włożony do środka wychodzi czysty, o 15 protokół. Schłodzić do temperatury pokojowej, co najmniej 20 minut i do 3 godzin(bezy będą spuszczać powietrze).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
4
SOS budyniowy podzielić na 6 płytkich miseczek do zupy. Ostrożnie Uruchom mały ostry nóż wokół krawędzi bezy, aby poluzować, jeśli to konieczne. Odwrócić bezy, następnie odwrócić górną stronę i umieścić na sosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
5
Udekorować plasterkami cytryny i posypać malinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn