Pączki Imbirowe
Imbirowe pączki to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 24 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 212 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, cukier, stałe skracanie warzyw i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pączki Imbirowe, Jak zrobić pączki (z wideo) i pączki z kawą-Biscoff-boczek, oraz Wszystko Pączki.
Instrukcje
Ubić pierwsze 4 składniki w średniej misce, aby wymieszać. Wymieszać ze skrystalizowaną skórką imbiru i cytryny.
Ubić cukier, jajka i ekstrakt z wanilii w dużej misce, aby dobrze wymieszać. Wymieszać ze śmietaną i roztopionym masłem.
Dodaj suche składniki i wymieszaj, aby dobrze wymieszać (ciasto będzie lepkie). Przykryć miskę folią; schłodzić co najmniej 1 godzinę. (Ciasto można przygotować 1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce.)
Wymieszać cukier i zmielony imbir w średniej misce, aby wymieszać.
Linia duża blacha do pieczenia z folii.
Rozwałkuj ciasto na obficie posypanej mąką powierzchni do grubości 3/4 cala. Używając mąki 2 1/4-calowy foremka do ciastek, wyciąć rund ciasta. Za pomocą mąki 1 1/4-calowy foremka do ciastek, wyciąć otwór w środku każdej rundy duże ciasto, tworząc pączki. Zbierz resztki ciasta i przerzuć na mąkę. Powtórz proces, wycinając więcej pączków, aż całe ciasto zostanie zużyte.
Pączki umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia.
Wyłożyć kolejną dużą blachę do pieczenia kilkoma warstwami ręczników papierowych.
Połącz olej roślinny i skracanie w ciężkim dużym garnku. Podłącz termometr do głębokiego smażenia wewnątrz garnka.
Podgrzej mieszaninę oleju na średnim ogniu, aż termometr zarejestruje 177°. Dostosuj ciepło w razie potrzeby, aby utrzymać temperaturę. Używając łyżki szczelinowej, ostrożnie opuść 4 pączki na olej. Gotować, aż DNA pączków są głębokie złoty kolor, o 2 protokół. Przekręcić pączki i gotować, aż spody będą brązowe, o 2 minuty dłużej. Za pomocą szczeliny łyżka, przenieść pączki do papieru ręcznikiem wyłożone blachy do pieczenia do drenażu. Lekko schłodzić. Podczas gdy pączki są jeszcze ciepłe, obróć się, aby pokryć polewą cukrową. Powtórz proces z pozostałymi pączkami.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Całkowicie fajne. Owinąć w folię i przechowywać w temperaturze pokojowej.)