Pączki Imbirowe

Pączki Imbirowe
Imbirowe pączki to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 24 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 212 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, cukier, stałe skracanie warzyw i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pączki Imbirowe, Jak zrobić pączki (z wideo) i pączki z kawą-Biscoff-boczek, oraz Wszystko Pączki.

Instrukcje

1
Ubić pierwsze 4 składniki w średniej misce, aby wymieszać. Wymieszać ze skrystalizowaną skórką imbiru i cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir KandyzowanyImbir Kandyzowany
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ubić cukier, jajka i ekstrakt z wanilii w dużej misce, aby dobrze wymieszać. Wymieszać ze śmietaną i roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj suche składniki i wymieszaj, aby dobrze wymieszać (ciasto będzie lepkie). Przykryć miskę folią; schłodzić co najmniej 1 godzinę. (Ciasto można przygotować 1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Wymieszać cukier i zmielony imbir w średniej misce, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir W ProszkuImbir W Proszku
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Linia duża blacha do pieczenia z folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
3
Rozwałkuj ciasto na obficie posypanej mąką powierzchni do grubości 3/4 cala. Używając mąki 2 1/4-calowy foremka do ciastek, wyciąć rund ciasta. Za pomocą mąki 1 1/4-calowy foremka do ciastek, wyciąć otwór w środku każdej rundy duże ciasto, tworząc pączki. Zbierz resztki ciasta i przerzuć na mąkę. Powtórz proces, wycinając więcej pączków, aż całe ciasto zostanie zużyte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
OrzechyOrzechy
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
4
Pączki umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Wyłożyć kolejną dużą blachę do pieczenia kilkoma warstwami ręczników papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
6
Połącz olej roślinny i skracanie w ciężkim dużym garnku. Podłącz termometr do głębokiego smażenia wewnątrz garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
SkracanieSkracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
GarnekGarnek
7
Podgrzej mieszaninę oleju na średnim ogniu, aż termometr zarejestruje 177°. Dostosuj ciepło w razie potrzeby, aby utrzymać temperaturę. Używając łyżki szczelinowej, ostrożnie opuść 4 pączki na olej. Gotować, aż DNA pączków są głębokie złoty kolor, o 2 protokół. Przekręcić pączki i gotować, aż spody będą brązowe, o 2 minuty dłużej. Za pomocą szczeliny łyżka, przenieść pączki do papieru ręcznikiem wyłożone blachy do pieczenia do drenażu. Lekko schłodzić. Podczas gdy pączki są jeszcze ciepłe, obróć się, aby pokryć polewą cukrową. Powtórz proces z pozostałymi pączkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
8
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Całkowicie fajne. Owinąć w folię i przechowywać w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn