Późne lato zupa pomidorowa z fasolą Muszelkową, kalmarami i natką pietruszki

Późne lato zupa pomidorowa z fasolą Muszelkową, kalmarami i natką pietruszki
Późnym latem zupa pomidorowa z fasolą, kalmarami i pietruszką jest bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 383 kalorie, 20g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka pieprzu cayenne, oliwy z oliwek, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Późno-letnia zupa pomidorowa z fasolą Muszelkową, kalmarami i natką pietruszki, Saltie Sandwich Shop późnym latem pieczona zupa pomidorowa z Fregolanem i jarmużem, oraz Późne Lato Sałatka Ze Słodką Kukurydzą, Fasolą Romano I Makadamia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pomidory posypać solą i umieścić na blasze wyłożonej pergaminem; piec 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Podgrzać 1 1/2 łyżeczki oleju w garnku do zupy na małym ogniu. Ugotować por, cebulę i pokrojony czosnek 10 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
PorPor
ZupaZupa
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Dodaj wino, podnieś ciepło do wysokiej i zmniejsz 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
5
Umieść pomidory, oregano, 1/4 szklanki pietruszki i łuskanej fasoli w garnku i dodaj wystarczającą ilość wody, aby przykryć warzywa o 1/2 cala. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
PomidorPomidor
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Pietruszka-naćPietruszka-nać
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Dodaj płaską fasolę, sól i cayenne; dusić, aż fasola będzie miękka, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
FasolaFasola
SólSól
1
Ciepło Pozostałe 1 1/2 łyżeczki oleju w średnim sauté patelni na dużym ogniu, aż olej pali, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać kalmary (olej może rozprysk) i smażyć, mieszając, aż do gotowane przez, O 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Posypać solą. Chleb tostowy; natrzeć ząbkiem czosnku. Zupę podzielić na 4 Miski, na wierzchu po 1/4 mieszanki kalmarów i dodać chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
TostyTosty
ChlebChleb
KałamarnicaKałamarnica
SólSól
ZupaZupa
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia76
Magazyn