Półksiężyc Waniliowy Orzech
Półksiężyce z orzecha waniliowego mogą być właśnie tym, czego szukasz. Ten przepis daje 36 porcji z 109 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka masła, soli, ekstraktu z wanilany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Orzechowe Półksiężyce, Czekoladowe Półksiężyce Orzechowe, oraz Ser Orzechowy Półksiężyc podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połączyć mąkę i sól; pokroić w maśle, aż mieszanina przypomina grubą okruchy. W małej misce ubić żółtko, śmietanę i wanilię; dodać do mieszanki okruchów i dobrze wymieszać. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 4 godziny lub na noc.
Ciasto podzielić na trzecie. Na lekko posypanej mąką powierzchni zwijamy każdą porcję do 10-calowego. koło.
Połączyć orzechy włoskie, cukier i cynamon; posypać 1/4 szklanki na każdym okręgu.
Pokrój każdy okrąg na 12 klinów.
Zwiń każdy klin od szerokiego końca i umieść punkt w dół o 1 cal. od siebie na smarowanych blachach do pieczenia. Krzywa kończy się tworząc półksiężyce.
Białka ubijamy do spienienia; szczotkujemy półksiężyce.
Posypać pozostałą mieszaniną orzechów.
Piec w temperaturze 350° przez 18-20 minut lub aż lekko się zarumieni.
Wyjąć do stojaków drucianych, aby ostygnąć. Przechowywać w szczelnym pojemniku.