Pyszne Jabłkowe Cynamonowe Naleśniki

Pyszne Jabłkowe Cynamonowe Naleśniki
Pyszne naleśniki cynamonowe z jabłkami mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru porannego posiłku. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 61 centów za porcję. 193 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Wiele osób naprawdę lubi to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jeśli masz pod ręką olej roślinny, skrobię kukurydzianą, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Super Proste Naleśniki Deserowe Jabłkowo-Cynamonowe, Naleśniki jabłkowo-cynamonowe z polewą serową Klon Mascarpone #MysteryDish, oraz Cynamonowe Naleśniki Waniliowe.

Instrukcje

1
W misce ubijamy jajka i sól. Stopniowo mieszaj mąkę do jaj, na przemian z 2 szklankami mleka, aż do całkowitego włączenia. Ubić 1/4 szklanki oleju roślinnego i 1/2 łyżeczki cynamonu do mieszanki mąki. Przechowywać w lodówce ciasto przez co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
W garnku wymieszać jabłka, cukier, 2 łyżeczki cynamonu i 2 łyżki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
W małej misce ubić skrobię kukurydzianą i 1 łyżkę wody; wlać do mieszanki jabłkowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczka Półsłodkiej CzekoladyTabliczka Półsłodkiej Czekolady
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Gotować mieszankę jabłek na średnim ogniu, często mieszając, aż zgęstnieje, 8 do 10 minut. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
5
Ubij 1 1/2 łyżki mleka do schłodzonego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Podgrzać około 1 łyżeczki oleju roślinnego w krepie lub patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Wlej około 1/3 szklanki ciasta do rozgrzanego oleju; końcówka i obracaj patelnię z krepy, aż ciasto pokryje cały obszar. Gotować, aż krawędzie zaczną zwijać się od boków patelni, o 30 sekund; Odwróć krepę i kontynuuj gotowanie, aż lekko złocisty po drugiej stronie, o 30 więcej sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Usuń krepę z patelni, dodaj więcej oleju i powtórz z pozostałym cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Łyżka nadzienie jabłko do każdej krepy; złożyć crepe nad nadzieniem i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn