Puszka Piwa Kurczaka Grill
Jeśli 28 centów za porcję spada w budżecie, piwo może kurczaka Grill może być doskonały bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 75 kalorii. Jeśli masz liście tymianku, cebula w proszku, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kurczak z piwem na grillu, Beer Butt Chicken na grillu: Smoky Perfection z puszki, oraz Jazzy Grill Hamburgery Z Sosem Piwnym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill termiczny do pośredniego grillowania: Zapal jedną stronę grilla, pozostawiając drugą stronę nieoświetloną. Zamknij pokrywę; grill termiczny do 191°.
Wymieszać pierwsze 5 składników; natrzeć na kurczaka.
Otwórz puszkę piwa; wyrzuć połowę piwa.
Umieść puszkę na powierzchni roboczej; opuść kurczaka nad puszką, wkładając puszkę do końca ogona kurczaka. Stań kurczaka na ruszcie nad nieoświetlonym obszarem, używając nóg, aby pomóc kurczakowi stać w pozycji pionowej; przykryj. (Puszka powinna pozostać w kurczaku na grillu.)
Grilluj kurczaka 1 godz.; posmaruj 1/4 szklanki sosu. Grill, odkryty, 15 min. lub dopóki kurczak nie zostanie zrobiony (165F), monitorowanie stałej temperatury grilla i częste szczotkowanie kurczaka z pozostałym sosem.
Zdjąć z grilla; przykryć luźno folią.
Odstawić 10 min. przed wyjęciem kurczaka z puszki i rzeźbieniem kurczaka. Piwo, które pozostało w puszce, należy wyrzucić.