Purée słodko-ziemniaczane z wędzoną papryką
Przecier słodko-ziemniaczany z wędzoną papryką może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 232 kalorie, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 69 centów za porcję. 44 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać cayenne, papryka, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Purée słodko-ziemniaczane z wędzoną papryką, Zupa Ze Słodkich Ziemniaków Z Wędzoną Papryką, oraz Puree z dyni z miodem i wędzoną papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 204°.
Nakłuć każdego ziemniaka widelcem, a następnie piec ziemniaki na płytkiej patelni wyłożonej folią do miękkości, około 1 godziny. Gdy jest wystarczająco chłodny, obrać, a następnie odciąć oczy lub ciemne plamy. Ziemniaki Purée z masłem, śmietaną, papryką, solą i cayenne w robocie kuchennym, aż będą gładkie.
Przecier można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić w szczelnym pojemniku. Podgrzać w podwójnym kotle lub metalowej misce ustawionej nad rondlem gotującej się wody, od czasu do czasu mieszając.