Puree ziemniaczane z jesiennych zbiorów
Puree ziemniaczane z jesiennych zbiorów zajmują od początku do końca około 1 godziny. Za 76 centów za porcję ten przepis pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka, 7 g tłuszczu i łącznie 206 kalorii. Ten przepis służy 10 osobom. Będzie hitem na Twoim przyjęciu z okazji Święta Dziękczynienia. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Jeśli masz pod ręką sól, pieprz, rzepę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako bardzo niedroga przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli jesteś na diecie bezglutenowej i lakto ovo-wegetariańskiej. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 47% wyniku, co oznacza, że jest solidny. Puree ziemniaczane z zbiorów, szewc z jesiennych zbiorów i sałatka z jesiennych zbiorów są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Ziemniaki, rzepę i pasternak włóż do dużego rondla i zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub do miękkości.
Rozgnieć warzywa z masłem; wymieszać z dynią, solą czosnkową, solą, pieprzem i gałką muszkatołową.
Przełożyć do miski do serwowania.