Puree ziemniaczane z chrupiącą smażoną szalotką

Puree ziemniaczane z chrupiącą smażoną szalotką
Puree ziemniaczane z chrupiącymi smażonymi szalotkami może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na przystawki. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 355 kalorii, 6G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka szalotki, olej roślinny, ziemniaki russet i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Ten przepis od Foodnetwork ma 6 fanów. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 55%. Podobne przepisy to Puree ziemniaczane z chrupiącą szalotką, Tłuczona żółta rzepa z chrupiącą szalotką, oraz Mock puree ziemniaczane z chrupiącą cebulą i szalotką.

Instrukcje

1
Rozgrzać trochę oleju roślinnego na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodać mąkę do małej miseczki i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Płaszcz pokrojone szalotki w przyprawionej mąki. Wrzucić szalotki do gorącego oleju ,kilka na raz, aby uniknąć grudek, i smażyć na ciemny złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Przenieść szalotki do naczynia wyłożone ręcznikiem papierowym i posypać solą, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
W dużym garnku dodaj ziemniaki i przykryj wodą. Doprawić wodą szczyptę soli. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, a następnie obniżyć ogień na wolnym ogniu. Gotować ziemniaki do przetargu widelec, o 15 protokół. Natychmiast odcedzić ziemniaki i umieścić je przez młyn żywności, do dużej miski. Jeśli nie masz młyna spożywczego, możesz ręcznie zacieru lub użyć miksera ręcznego, ale pamiętaj, aby nie ubijać, jeśli używasz miksera elektrycznego.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Powoli podgrzej krem w małym rondlu o grubym dnie na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Gorącą śmietanę wymieszać z ziemniakami i doprawić odrobiną soli i pieprzu, do smaku. Smak i dostosować przyprawy, w razie potrzeby. Ziemniaki polać chrupiącą, smażoną szalotką i podawać. Jedz i ciesz się!
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn