Puree ziemniaczane w pomarańczowych filiżankach

Puree ziemniaczane w pomarańczowych filiżankach
Puree ziemniaczane w pomarańczowych filiżankach to bezglutenowe przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 327 kalorii. Ten przepis służy 18. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kremu prawoślazu, połówki orzechów pekan, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Puree Pochwy Chudy, Proste Tłuczone Ziemniaki, oraz Placek Wiejski Z Puree Ziemniaczanym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Każdy pochrzyn przebijamy widelcem. Praca w 2 partiach, gotować ziemniaki w kuchence mikrofalowej 15 minut. Obróć ziemniaki; gotować do miękkości, o 12 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
PochrzynPochrzyn
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
2
Pokrój ziemniaki na pół; miąższ miąższu miąższ miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
PochrzynPochrzyn
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodaj 3/4 szklanki marshmallow creme, masło, i syrop; zacieru, aż będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe KawałkiBatoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe Kawałki
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
4
Ubić jajka. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Cover; chill.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Wytnij cienki plasterek od góry i od dołu każdej pomarańczy, aby uzyskać płaskie powierzchnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
7
Pomarańcze przeciąć na pół. Wyjąć miąższ; zarezerwować do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
8
Umieść pomarańczowe kubki na 2 blachach do pieczenia. Mieszaninę yam podzielić równo między filiżanki. Na wierzch każdej z nich nakładamy krem marshmallow i 2 połówki orzechów pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe KawałkiBatoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe Kawałki
Zmielone Goździki, Imbir I Gałkę MuszkatołowąZmielone Goździki, Imbir I Gałkę Muszkatołową
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
PochrzynPochrzyn
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
9
Piec do początku do brązowego, o 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia11
Magazyn