Puree ziemniaczane w pomarańczowych filiżankach
Puree ziemniaczane w pomarańczowych filiżankach to bezglutenowe przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 327 kalorii. Ten przepis służy 18. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kremu prawoślazu, połówki orzechów pekan, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Puree Pochwy Chudy, Proste Tłuczone Ziemniaki, oraz Placek Wiejski Z Puree Ziemniaczanym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Każdy pochrzyn przebijamy widelcem. Praca w 2 partiach, gotować ziemniaki w kuchence mikrofalowej 15 minut. Obróć ziemniaki; gotować do miękkości, o 12 minut dłużej.
Pokrój ziemniaki na pół; miąższ miąższu miąższ miski.
Dodaj 3/4 szklanki marshmallow creme, masło, i syrop; zacieru, aż będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem.
Ubić jajka. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Cover; chill.)
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Wytnij cienki plasterek od góry i od dołu każdej pomarańczy, aby uzyskać płaskie powierzchnie.
Pomarańcze przeciąć na pół. Wyjąć miąższ; zarezerwować do innego użycia.
Umieść pomarańczowe kubki na 2 blachach do pieczenia. Mieszaninę yam podzielić równo między filiżanki. Na wierzch każdej z nich nakładamy krem marshmallow i 2 połówki orzechów pekan.
Piec do początku do brązowego, o 30 protokół.