Puree Ziemniaczane Polpetti (Paszteciki)

Puree ziemniaczane Polpetti (paszteciki) może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 201 kalorii, 6G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Mieszanka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, parmezanu, szarej soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Puree Ziemniaczane, Parmezan Puree Ziemniaczane Paszteciki, oraz Chrupiące Puree Ziemniaczane I Pasztety Z Farszem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki ponownie przyprawić solą i pieprzem, wymieszać z serem. Weź pokrywkę z majonezem lub masłem orzechowym, linię z folią do użycia jako formy. Zapakuj mieszaninę ziemniaków do pokrywki, rozpakuj ją i umieść patty na blasze do pieczenia. Można je schłodzić przykryte folią do następnego dnia lub natychmiast usmażyć.
Gotować, pogłębiać paszteciki w mące.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu, dodać paszteciki. Tuż przed smażeniem ponownie posmaruj paszteciki mąką.
Dodać paszteciki do oleju bez tłoczenia je (może trzeba gotować je w partiach). Gotować, aż spód jest złoty kolor, o 5 protokół, flip i brązowy z drugiej strony.
Wyjąć z patelni i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Podawać na gorąco z pozostałym sosem.