Puree Ziemniaczane

Puree ziemniaczane może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 60 kalorii. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Ten przepis jest lubiany przez 101 smakoszy i kucharzy. Mieszanka czosnku w proszku, brązowe ziemniaki, płatki cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Staromodne puree ziemniaczane-zrób domowe puree w domu, łatwo to zrobić z tym, Bennigan ' s Garlic puree Potatoes-łatwo jest zrobić puree czosnkowe, oraz Kolejny Mock puree ziemniaczane (puree kalafiorowe) - low Carb dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Tymczasem ziemniaki pokroić w 1-calową kostkę, pozostawiając skórę dla dodanych składników odżywczych (opcjonalnie).
Dodać ziemniaki do wrzącej wody, przykryć i gotować do przetargu widelca, o 3 protokół.
Odcedzić ziemniaki i wrócić do garnka.
Dodaj mleko bezmleczne, czosnek w proszku i płatki cebuli. Za pomocą miksera elektrycznego ubijamy ziemniaki, aż będą puszyste.
Dodaj dodatkowe mleko bezmleczne, aby uzyskać odpowiednią konsystencję. Smak, dodając więcej czosnku, cebuli oraz sól i pieprz według uznania. Informacje Żywieniowe
20gdieterny Fiber6. 20gsugars7gprotein6. 20g