Puree z marchwi i rzepy

Puree z marchwi i rzepy
Potrzebujesz bezglutenowy, lakto ovo wegetariański, pierwotny i przyjazny dla fodmap dodatek? Puree z marchwi i rzepy mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 158 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Za 55 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś rzepę, marchewkę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 35 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 40%. Podobne przepisy to Pokrojona w kostkę marchewka i rzepa, Serowa rzepa i marchewka, oraz Karmelizowana rzepa, marchew i pasternak.

Instrukcje

1
Umieść marchewki i rzepę w dużym rondlu i zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj przez 15-20 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
RzepaRzepa
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Odcedź i zacier.
3
Dodaj masło, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło
4
W razie potrzeby posyp natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn