Potrzebujesz bezglutenowy, lakto ovo wegetariański, pierwotny i przyjazny dla fodmap dodatek? Puree z marchwi i rzepy mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 158 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Za 55 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś rzepę, marchewkę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 35 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 40%. Podobne przepisy to Pokrojona w kostkę marchewka i rzepa, Serowa rzepa i marchewka, oraz Karmelizowana rzepa, marchew i pasternak.
Instrukcje
1
Umieść marchewki i rzepę w dużym rondlu i zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj przez 15-20 minut lub do miękkości.