Puree z groszku i ziemniaków z kukurydzą (Irio)

Puree z groszku i ziemniaków z kukurydzą (Irio)
Puree z groszku i ziemniaków z kukurydzą (Irio) może być tylko dodatek szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 114 kalorii. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i zbierz sól, szpinak, kukurydzę z pełnoziarnistego ziarna i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Puree ziemniaczane z groszkiem i miętą, Tłuczone ziemniaki z groszkiem, oraz Puree Ziemniaczane Z Groszkiem I Szalotką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć ziemniaki, 2 1/2 szklanki wody, i sól w średnim rondlu; przykryć i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średniego; dusić, pod przykryciem, 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać groszek; przykryć i gotować 5 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
3
Odcedzić mieszaninę ziemniaków w durszlaku nad miską, rezerwując 1 szklankę płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Dodaj cebulę, smażyć 4 protokół lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
6
Dodaj szpinak i kukurydzę; gotować 3 do 4 minut lub aż szpinak zwiędnie i kukurydza jest dokładnie ogrzany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
7
Zdjąć z ognia.
8
Ziemniaki i groch przepuścić przez ricer lub młyn żywności lub zacieru z masher ziemniaków. Wymieszaj mieszaninę ziemniaków i wystarczającą ilość zastrzeżonego płynu do gotowania do mieszanki szpinaku, aby stworzyć kremową konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Ricer Do ZiemniakówRicer Do Ziemniaków
9
Uwaga: Jeśli masz resztki, możesz je schłodzić w lodówce, a następnego dnia uformować z nich paszteciki i smażyć na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia7
Magazyn